Playfully Recharged

Weet je al dat jouw eten… naast vulling vooral energetisch is? En dat afgezien van dat je “gezond” eet, er nog een hele andere energetische wereld is die voeding in zich draagt? Misschien kook en eet je al heel bewust en gezond, maar realiseer jij je niet dat dit niet betekent dat je lichaam er ook de meeste energie uit kan halen?

Ik ben mij heel bewust van dingen, en zeker van voeding en energie. Maar ik was vergeten hoe logisch het is dat voeding (en al het andere op aarde) zijn eigen unieke energetische waarde heeft. Een unieke energie die heel krachtig is. En dat als je weet hoe dit werkt je veel meer profijt kan hebben van alles dat je in je lichaam stopt.

Freedom Kitchen Energetisch Eten Masterclass

‘Ik merkte aan mijn lichaam dat ik simpelweg meer behoefte had aan op mijn energie afgestemde maaltijden.’

Masterclass

In deze Masterclass neem ik je mee in de energie van groenten, kruiden, granen, zoetmiddelen, peulvruchten en smaakmakers. Je maakt kennis met de vijf energetische basisprincipes van verschillende soorten voeding. Zodat je hier zelf mee kan gaan experimenteren. En je ontdekt wat jij zélf ervaart als je meer let op de energie van voeding.

Zowel in de supermarkt, in je koelkast, je keukenkastjes, en uiteindelijk ook als je jouw maaltijden samenstelt.

Deze Masterclass is voor iedereen die geïnteresseerd is om te leren hoe je makkelijker en beter afgestemd kunt koken en eten op basis van de natuurlijke kwaliteiten van de seizoenen. Vanuit jouw eigen behoeften.

Wil je meedoen? Het is gratis!

Jezelf opladen

‘Er gaat een wereld voor mij open! Ik vind het leuk dat je iets gaat koken wat je niet iedere dag maakt. Ik ben geen keukenprinses, maar wel leergierig. Wat ik dan leuk vind is dat ik door jou leer dat je pompoen niet hoeft te schillen. Dat wist ik helemaal niet. Waardoor ik laatst een heerlijke pompoensoep heb gemaakt!’ Ik vind het ook heel leuk hoe jij het doet, zo spontaan. Dat spreekt mij ook heel erg aan.

Michele

‘Lie neemt ons tijdens de kookles mee in de oneindige mogelijkheden die zij in groenten, kruiden en andere ingrediënten ziet. Daardoor zie ik zelf ook weer wat ik met een knolselderij of biet kan maken.’

Coco-Bird

‘Iedereen thuis vond het lekker wat we hadden gemaakt! De lessen zijn heel erg leuk. Er was een maaltijd die we in de kookles maakten die het hele gezin het allerlekkerste vond! Dus dat gaan we zeker nog een keer eten.’

Maaike

Meld je aan voor de masterclass!