De transitie van vullen naar voeden.

Masterclass Energetisch Eten

Weet je al dat jouw eten… naast vulling vooral energetisch is? En dat afgezien van dat je “gezond” eet, er nog een hele andere energetische wereld is die voeding in zich draagt? Misschien kook en eet je al heel bewust en gezond, maar realiseer jij je niet dat dit niet betekent dat je lichaam er ook de meeste energie uit kan halen?

Ik ben mij heel bewust van dingen, en zeker van voeding en energie. Maar ik was vergeten hoe logisch het is dat voeding (en al het andere op aarde) zijn eigen unieke energetische waarde heeft. Een unieke energie die heel krachtig is. En dat als je weet hoe dit werkt je veel meer profijt kan hebben van alles dat je in je lichaam stopt.

Freedom Kitchen Energetisch Eten Masterclass

‘Ik merkte aan mijn lichaam dat ik simpelweg meer behoefte had aan op mijn energie afgestemde maaltijden.’

De transitie van vullen naar voelen.

In deze Masterclass neem ik je mee in de energie van seizoens groenten, kruiden, granen, zoetmiddelen, peulvruchten en smaakmakers. Je maakt kennis met de energetische basisprincipes van verschillende soorten voeding. Doordat je hier bewuster van wordt ontdek je wat jij zélf ervaart bij de energie op je bord.

Je kijkt anders naar eten in de supermarkt, in je koelkast, je keukenkastjes, en als je jouw maaltijden samenstelt.

Deze Masterclass is voor iedereen die geïnteresseerd is om te leren hoe je vanuit afstemming op jezelf en op basis van de seizoenen gezond kunt koken en eten.

Wil je meedoen? Het is gratis!

Wanneer is de Masterclass?

Elke derde donderdag van de maand geef ik een online Masterclass over energetisch eten. 

Tijd: 19:30 uur – 20:30 uur 

Thema: het seizoen van dit moment

Na aanmelding ontvang je een bevestiging en de Zoom link. Stel mij aan het einde van de Masterclass je vragen. Ik zal ze met veel plezier beantwoorden.

Ik kijk er naar uit je mee te nemen in de prachtige energie van pure voeding. Zodat jij betere keuzes kan maken om je lichaam te voeden i.p.v. te vullen.

Meld je aan voor de Masterclass!

"*" indicates required fields

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.