Snap eindelijk waarom je kookt zoals jij doet

Freedom Kitchen gezonde vegan kooklessen

‘Waarom kook je zoals jij doet?.’

'Ik wist niet dat ik een uniek kooktalent heb.'

Als je snapt waarom jij kookt zoals je doet kan je makkelijker en met meer plezier eten koken dat bij jou past. Je begrijpt dan wat je nodig hebt om jouw knop voor meer kookplezier aan te zetten.

  • Koken wordt weer leuk in plaats van een sleur
  • Je krijgt inzicht waarom jij in je keuken doet wat je doet
  • Je voelt minder stress omdat je beter begrijpt wat wel en niet voor jou werkt
  • Je ervaart meer plezier omdat je beter kunt ontspannen in hoe jij bent
  • Waardoor je sneller weet wat je met een knolselderij of pompoen kan maken als je voor je koelkast staat. 
 

Waarom kook jij nog niet de sterren van de hemel?

Ontdek je unieke kooktalent

‘Jezelf beter snappen is gewoon lekkerder leven.'

Wil jij…

* Relaxt en toch energiek te keer gaan in je keuken?

* Ontdekken wat jouw unieke kwaliteiten en valkuilen in je keuken zijn?

* Meer op gevoel en daardoor creatiever koken?

* Begrijpen waarom je weinig focus hebt als je kookt?

* Minder serieus en meer om jezelf kunnen lachen?

* Herkenning en ‘Aha!’ momentjes?

Dan zouden de archetypes in mijn E-book je wel eens kunnen helpen.

‘Als grote kluns heb ik altijd gedacht dat ik niet kon koken. Door dit e-book weet ik dat ik gewoon een heel eigen manier heb om eten te maken en dat daar niets mis mee is. Door de unieke aanpak van Lie snap ik mezelf beter, heb ik meer plezier en ben ik minder onzeker over hoe ik kook. Lie’s manier van koken is ontzettend vernieuwend en bevrijdend.

Coco-Bird, Artist en Creatief brein voor ondernemers

Wat ontdek je over jezelf in mijn E-Book?

Om beter te begrijpen waarom jij kookt zoals je doet is het goed om te kijken waar jij van aangaat in je keuken. Maar ook waar je van afknapt…

De archetypes gaan je helpen op jouw zoektocht!

Ik heb ontdekt en ervaren dat iedereen zijn eten anders klaarmaakt. En dat elk mens anders denkt, voelt en handelt in de keuken. De ene maakt keuzes meer op intuïtie, de ander wil graag de controle behouden. En nog een ander houdt van gezelligheid in de keuken.

Jij hebt jouw unieke (smaak) ervaringen gemaakt. Jouw smaakbehoeften zijn onbewust gevormd door hoe je bent opgevoed en door de cultuur waarin je bent opgegroeid. Door fijne en minder fijne ervaringen die je hebt meegemaakt. Jij hebt jouw eigen voor en afkeuren. Wat voor jou werkt, werkt misschien niet voor een ander.

En er ligt nog een hele schatkist onder jouw keukensleur bedolven!

‘Slim, geestig en vermakelijk! De inzichten van Lie Hoogenberk in hoe ieder van ons voedsel en koken benadert zijn gewoon fascinerend. Haar 5 archetypen zijn zo herkenbaar. Ik merkte dat ik giechelde toen ze mijn vrienden en familie beschreef, en bloosde toen ik aan de beurt was! Haar analyse van de sterke en zwakke punten van elk type zijn zo nauwkeurig dat je je misschien afvraagt of er een verborgen camera in je keuken is! Dit boek daagt je uit om te groeien als kok en als mens. Het zal je uit je comfortzone halen en je op pad sturen om nieuwe en opwindende eet- en kookervaringen te ontdekken!’

Pavanne Veltman - Your Holistic Life Reset

Weten wie jij bent?

"*" indicates required fields

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.