Privé Kookles

Ervaar spelenderwijs de vrijheid om te koken waar jij en je lichaam blij van worden. 

Freedom Kitchen Privé Vegan Kookles

‘Maak van je dagelijkse eet en kookpatronen weer een geïnspireerd feestje.’

Lekkerder en intuïtiever koken.

Je wilt uitgedaagd worden om lekkere en vooral makkelijke gezonde maaltijden te maken die buiten je comfortzone liggen. Misschien eet je af en toe wel vlees, of kook je al vegan maar vind je het fijn om hier stap voor stap in meegenomen te worden. Zodat je nét die handige praktische tips leert die je nu nog niet weet.

Voor jou is het essentieel als koken je energie geeft. Waardoor je met meer plezier gezonder gaat koken. Je wilt leren variëren met seizoensgroenten en kruiden die je misschien niet zo vaak gebruikt. Zodat thuis koken weer een feestje wordt!

Intuïtieve Kookworkshop bij mij of bij jou thuis?

Intuïtief en vegan koken moeilijk? Klinkt een beetje als een mond vol… en dat is het ook. Maar het is niet ingewikkeld, want je leert spelenderwijs (dus zonder recept) te koken waar jij zin in hebt. Probeer het eens!  

Met je partner, gezin, samen met een paar vriendinnen, je team of business buddy’s.

Of gewoon lekker helemaal voor jou alleen!

Ik geloof dat je leven nóg rijker en vervulder wordt als je meer vanuit verbinding met je intuïtie kookt en leeft. Je hoeft niet je best te doen, wat je doet is al goed genoeg. Intuïtief koken is een praktische manier om daar de vruchten van te gaan plukken. Je zintuigen, creativiteit en lichaamsbewustzijn zijn de sleutels daar naartoe.

Ik leer je hoe je moeiteloos een heerlijke voedzame maaltijd maakt die jij makkelijk kan namaken. Je krijgt tips en inspiratie om veel relaxter met groenten te gaan koken die je niet direct inspireren. En je gaat de kruiden die achter in je keukenkastje staan ook weer gebruiken.

‘De kookworkshop met Lie in onze eigen keuken heeft ons een fantastische ervaring bezorgd. Met veel aandacht en voorbereiding heeft ze ons verrast met groenten en kruiden die wij niet dagelijks gebruiken, en die bij elkaar een heerlijke gevarieerde maaltijd opleverde. Wij koken graag zelf, maar vaak met recept. Lie daagde ons uit om te koken met wat ze had meegebracht. Daarmee trok ze ons uit onze comfort zone. Terwijl ze ons uitdaagde voor een dansje in de keuken probeerde wij de mooiste vegan creaties te koken die mogelijk waren. Gelukkig fluisterde ze ons af en toe wat toe als we het even niet meer wisten. En voor we het in de gaten hadden we onszelf verrast met door ons niet eerder gemaakte creaties. Onze kinderen vonden het heerlijk. Zelfs onze zoon die meestal wat kritisch is met wat hij lekker vindt voelde zich verrast met wat hij kreeg voorgeschoteld. Een échte aanrader als je een keer uitgedaagd wilt worden om lekker vegan te koken!’

Marco en Maaike van Burken

Wat leer je tijdens jouw eigen intuïtieve kookworkshop?

In de intuïtieve kookworkshop bij mij of bij jou thuis krijg je niet alleen praktische vegan tips, maar ook onverdeelde aandacht en coaching van mij. Je geeft mij niet alleen letterlijk een kijkje in jouw keuken, maar ook in wie je bent. Hoe je samen kookt, wat jou of jullie zwakke punten zijn en waar je kracht ligt.

Onder mijn begeleiding ga je heerlijk en zónder recept koken! Met ingrediënten die ik meeneem, afgestemd op wat jij of jullie willen leren. Dit kunnen (vergeten) groenten of verse kruiden zijn. Basis ingrediënten zoals bepaalde granen, bonen of vleesvervangers zoals tofu, tempeh etc.

Zodat je vervolgens elke dag veel makkelijker voedzame en lekkere gezonde maaltijden gaat maken. Ook door de week en zelfs tussen de middag als je thuis aan het werk bent.

‘Lie heeft ons opnieuw laten voelen dat het heerlijk is om intuïtief te experimenteren met de smaken van onbekende groenten en kruiden. Ze houdt rekening met wat ieder wenst en met haar geniet je van een goede sfeer in je huis. Lie is een pure en eerlijke vrouw met een open hart. Ze heeft ons leven verrijkt!’

Desirée de Beer - The Love Bears

‘We hebben het geweldig naar onze zin gehad bij de intuïtieve kookworkshop in Lie in haar keuken! Het was leuk om alle verschillende plantaardige ingrediënten te kunnen kiezen en vooral het gebruik van kruiden én tussentijds proeven is ons bijgebleven. Bedankt voor de fijne begeleiding en de gezelligheid.’ ‘Ik zou deze workshop zeker aanraden. Zeer inspirerend!’

Corinne Budding

Je krijgt

Vraag hier je gesprek aan:

"*" indicates required fields

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.