Energetisch eten Gratis Masterclass

Weet je al dat jouw eten… naast vulling vooral energetisch is? En dat afgezien van dat je “gezond” eet, er nog een hele andere energetische wereld is die voeding in zich draagt? Misschien kook en eet je al heel bewust en gezond, maar realiseer jij je niet dat dit niet betekent dat je lichaam er ook de meeste energie uit kan halen?

Ik ben mij heel bewust van dingen, en zeker van voeding en energie. Maar ik was vergeten hoe logisch het is dat voeding (en al het andere op aarde) zijn eigen unieke energetische waarde heeft. Een unieke energie die heel krachtig is. En dat als je weet hoe dit werkt je veel meer profijt kan hebben van alles dat je in je lichaam stopt.

Freedom Kitchen Energetisch Eten Masterclass

‘Ik merkte aan mijn lichaam dat ik simpelweg meer behoefte had aan op mijn energie afgestemde maaltijden.’

Masterclass

In deze Masterclass neem ik je mee in de energie van groenten, kruiden, granen, zoetmiddelen, peulvruchten en smaakmakers. Je maakt kennis met de vijf energetische basisprincipes van verschillende soorten voeding. Zodat je hier zelf mee kan gaan experimenteren. En je ontdekt wat jij zélf ervaart als je meer let op de energie van voeding.

Zowel in de supermarkt, in je koelkast, je keukenkastjes, en uiteindelijk ook als je jouw maaltijden samenstelt.

Deze Masterclass is voor iedereen die geïnteresseerd is om te leren hoe je makkelijker en beter afgestemd plantaardig kunt koken en eten op basis van de natuurlijke kwaliteiten van de seizoenen. Vanuit jouw eigen behoeften.

Wil je meedoen? Het is gratis!

Meld je aan voor de masterclass!