Happy Kook Coaching 

Word de leukste én gezondste versie van jezelf! En ervaar de vrijheid om te koken waar jij en je lijf blij van worden.

Freedom Kitchen Happy Kook Coaching

'Stap in je creatieve superpowers en creëer op een speelse manier heerlijke gezonde maaltijden.'

Creatiever koken is gevarieerder eten.

Misschien eet je af en toe nog vlees, of kook je al vaak gezond maar vind je het fijn om te leren hoe je dit nóg gezonder en vooral lekkerder kunt doen. Je wilt hier stap voor stap in meegenomen worden. Waardoor je nét die handige praktische tips leert die je nu nog niet weet. Koken moet je energie geven i.p.v. kosten. Dat is precies waar ik je mee help. Ik leer je hoe je eenvoudig kunt variëren met groenten en kruiden die je misschien niet zo vaak gebruikt.

Dit kunnen (vergeten) groenten of verse kruiden zijn. Basis ingrediënten zoals bepaalde granen, bonen of vleesvervangers zoals tofu, tempeh etc.

Zodat je elke dag veel makkelijker voedzame en lekkere gezonde vega(n) maaltijden op tafel zet. Ook door de week en zelfs tussen de middag als je thuis aan het werk bent.

Start vandaag met meer plezier te koken met groenten!

Veel meer op gevoel koken, in plaats vanuit je hoofd. Laat je lichaam en je intuïtie je leiden. Ontdek hoe je “saaie” groenten écht lekker kan maken.

Als de energie in jou niet stroomt, dan stroomt die ook niet in je keuken. Soms voel of weet je niet hoe je op zo’n moment creatiever en gevarieerder kan koken. Dan blijft de inspiratie weg en loop je vast…

Maar zo hoef jij je dag niet door te brengen.

Want jouw energie kan zó weer aangezet worden. Waardoor je zin krijgt om goed voor jezelf te zorgen. En je met frisse energie je keuken induikt.

Ik leer je moeiteloos heerlijke gezonde maaltijden te maken waar jij je vingers bij aflikt. Je krijgt tips en inspiratie om veel relaxter met groenten te gaan koken die je niet direct inspireren. En je gaat de kruiden die achter in je keukenkastje staan ook weer gebruiken.

Ga van: ‘Wat kan ik hier nu mee? Waarom kan ik zélf niet die combinatie maken?’ Naar: ‘Dankzij jouw ideeën en tips kan ik weer lekker experimenteren!’

En... 24/7 Ratatouille op je schouder.

Met mijn Happy Kook Coaching krijg je niet alleen praktische en gezonde vegan tips, maar ben ik jouw persoonlijke vraagbaak. Je krijgt mijn onverdeelde aandacht en coaching. En je geeft mij niet alleen letterlijk een kijkje in jouw keuken, maar ook in wie je bent. Hoe je kookt, wat jou zwakke punten zijn en waar je kracht ligt. 

Je neemt me (figuurlijk) in je jaszak mee naar de supermarkt of ik zit als Ratatouille op je schouder. Met mijn 24/7  Happy Kook Coaching ben ik jouw persoonlijke Ratatouille.

‘‘Door jouw tips en de gesprekken met jou ben ik bewuster naar voeding gaan kijken. Meer vanuit wat mijn lichaam aangeeft en minder vanuit mijn hoofd. Je enthousiasme is aanstekelijk, heerlijke vibes om mee in de keuken te staan (en dánseeeen!)"

Yuki

"Ik merk dat ik zelf nu ook meer nadenk bij gerechten die ik maak: wat past erbij, hoe kan ik de smaak verbeteren. Mijn kruidenkast is ook weer uitgebreid en overzichtelijker geworden, zodat ik nog makkelijker kan kruiden. En vooraf bedenk ik: waar heb ik vandaag zin in? En daar mag de rest van het gezin dan lekker in meegaan, haha!"

Marijke

Met mijn 1-op-1 coaching leer je:

Eten waar jij blij van wordt...daar word ik ook blij van.

Je leert niet alleen verrukkelijk en meer op gevoel te koken, maar vooral veel meer te genieten van jouw creaties. Want ik ben alleen tevreden met mijn coaching als jij blij bent en je lekker in je vel zit.

Plus: je mag mij 24/7 vragen wat jij wilt! Over hoe lang iets moet koken, bakken, op welke manier je courgette het lekkerste kan bereiden, welke kruiden goed passen bij knolselderij etc. Ik kan niet wachten om je te helpen en te zien hoe jij een blijer, gezonder en nóg mooier mens wordt!

Dit houdt het Coaching Traject in:

Duur: 2 Maanden
Wanneer: Tweewekelijks 1 uur 1-op-1 online kook, eet en mindset coaching, in totaal 3 uur
Hoe: via Zoom en 1x Live (4 uur) bij mij in de keuken

Totaal 7 uur onverdeelde aandacht voor jou. Afgestemd op jouw behoeften.

Jouw investering is normaal: €599,-
Nu tijdelijk: €397,- incl. Btw

Plus: als Bonus krijg je 24/7 toegang tot mijn WhatsApp om mij het hemd van mijn lijf te vragen!

Plan je gesprek in om met mij te overleggen wat jij nodig hebt.

Ik wil met je overleggen

 

"*" indicates required fields

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.