Lie's
Online Kookclub

Je bent een nieuwsgierige thuiskok of (vegan) foodie. Je wilt intuïtievere keuzes maken in je kookroutines. Gezond, vegan, creatief en makkelijk.

Doe dan mee met mijn Online Kooklessen en kook elk seizoen samen met andere like-minded thuiskoks heerlijke gezonde maaltijden.

Freedom Kitchen Gezond intuïtief vegan koken Online Vegan Kooklessen

‘Transformeer je kookroutines door intuïtief te koken met de ingrediënten die je hebt.’

Online Kooklessen

Je leert tijdens de Online Kooklessen hoe je seizoensgroenten met meer smaak kunt klaarmaken. Ik laat je leuke en makkelijke kooktechnieken zien. Je krijgt kennis over seizoensgroenten, vegan producten en lekkere smaakcombinaties. En je kookt elke les samen met mij een super lekkere maaltijd.

Je haalt de ingrediënten voor de kookles van te voren in huis. Voor we beginnen met koken laat ik je landen in je lijf. Zodat je lekker stevig met je beide benen in de keuken staat.

Vervolgens laat ik je stap-voor-stap zien hoe ik intuïtief kook. 

Best spannend… ook voor mij, maar dan ontstaat juist de Magic!

Intuïtief koken is lekkerder leven

Ik laat je in de Online Kooklessen zien welke combinaties zorgen voor smaakexplosies. Hoe makkelijk het kan. Zélfs als je de ingrediënten van het boodschappenlijstje niet allemaal in huis hebt. Dan kijk ik met je mee hoe je er toch iets heel lekkers van kunt maken. Dit zorgt ervoor dat je de lol in koken weer helemaal te pakken krijgt. En je smaakpapillen getriggerd worden waardoor je makkelijker buiten je comfortzone gaat koken.

Ik laat je zien hoe je de kwaliteiten van een knolselderij écht goed tot zijn recht kan laten komen. Of welke andere groenten, kruiden granen, peulvruchten dan ook. Ik leer je smeuïge, licht verteerbare en verwarmende (vegan) sausen te maken om je vingers bij af te likken. Je gaat veel makkelijker variëren met één soort groente, waarmee je eerst niet eens wist wát je ermee kon maken. Daar draai jij je hand straks niet meer voor om.

Doe nu mee met de kooklessen!

Wil je al je vragen over écht lekker vegan koken stellen? Ook je bord aflikken, zó lekker? En meekoken hoe ik het maak?

Ga elk seizoen met mij aan de slag in je keuken. Volg mijn intuïtieve creatieproces. Ik neem je mee op ontdekkingsreis.

Zet je alvast op de wachtlijst voor het  zomer seizoen.

Of wil je liever ál mijn aandacht? En heerlijk gezond leren koken afgestemd op jouw behoeften?
Boek dan jouw privé kookles!

‘Er gaat een wereld voor mij open! Ik vind het leuk dat je iets gaat koken wat je niet iedere dag maakt. Ik ben geen keukenprinses, maar wel leergierig. Ik vind het ook heel leuk hoe jij het doet, zo spontaan. Dat spreekt mij ook heel erg aan.'

Michele

‘Lie neemt ons tijdens de kookles mee in de oneindige mogelijkheden die zij in groenten, kruiden en andere ingrediënten ziet. Daardoor zie ik zelf ook weer wat ik met een knolselderij of biet kan maken.’

Coco-Bird

‘Iedereen thuis vond het lekker wat we hadden gemaakt! De lessen zijn heel erg leuk. Er was een maaltijd die we in de kookles maakten die het hele gezin het allerlekkerste vond! Dus dat gaan we zeker nog een keer eten.’

Maaike

Hoe gaan we in de kooklessen aan de slag?

Je creëert met mij elke les een nieuw recept! We werken met een boodschappenlijstje. Je kookt stap-voor-stap met mij mee. Ik weet nog niet exact hoe de maaltijd wordt, want ik doe alles intuïtief. Maar… ik heb hier héél veel ervaring in waardoor de maaltijd altijd lekker wordt. En als jij er je eigen draai aan wilt geven dan moedig ik dat vooral aan! Zo train je jouw intuïtie alleen maar meer en zal je er ook meer plezier aan beleven.

We ontdekken o.a. het volgende:

  • Welke ingrediënten gebruik je in welk seizoen?
  • Hoe pas je die ingrediënten direct toe?
  • En hoe maak je daar nog lekkerder maaltijden mee?

Wat krijg je tijdens de kookles?

Wanneer zijn de kooklessen?

Elke zaterdag van 11:30 – 13:00 uur gedurende 5 weken koken we met elkaar. Je doet mee vanuit je eigen keuken en je kan iedereen die meedoet ook zien. (de laatste les dag is Live en wordt heel inspirerend!)

Er zit een maximum aan het aantal deelnemers per seizoen omdat ik al mijn persoonlijke aandacht aan jullie wil geven.

(Als jij je op de wachtlijst zet mag je mij van te voren vragen welke thema’s, je wilt dat ik in de lessen meeneem. Ik word er namelijk heel blij als ik jou kan inspireren en praktische tips kan meegeven die jij direct kan gaan toepassen.)

Bonus

Na de online kookles ontvang je het door mij ontwikkelde recept. Je krijgt de ongepolijste opname van de kookles. Een playlist met lekkere nummers om zelf thuis op te dansen in je keuken. En een levendige WhatsApp groep waar je jouw creaties kunt delen, met elkaar kunt uitwisselen en al je vragen kan stellen.

Én… de laatste les krijg je als kers op de taart een hele fijne dag waarin ik jullie meeneem naar een prachtige buitenplek met een creatieve en intuïtieve kookworkshop, moestuin beleving, zélf oogsten (als het seizoen dit toelaat), dansen en natuurlijk eten! 

De investering voor dit unieke intuïtieve kookprogramma mét Live dag is €475,-. Maar…als jij je alvast op de wachtlijst zet krijg je €100 korting!

Wachtlijst online Kookclub

Meld je nu aan voor de wachtlijst en ontvang €100,- korting!

"*" indicates required fields

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.