Happy Kook Coaching 

Word de leukste én gezondste versie van jezelf! En ervaar de vrijheid om te koken waar jij en je lichaam blij van worden.

Freedom Kitchen Happy Kook Coaching

'Stap in je creatieve superpowers en creëer op een speelse manier heerlijk gezond eten op basis van je eigen behoeftes.'

24/7 Ratatouille op je schouder...

Met dit traject krijg je niet alleen praktische en plantaardige tips, maar ben ik jouw persoonlijke vraagbaak. En krijg je onverdeelde aandacht en coaching van mij. Je geeft mij niet alleen letterlijk een kijkje in jouw keuken, maar ook in wie je bent. Hoe je kookt, wat jou zwakke punten zijn en waar je kracht ligt.

Ik loop naast je (in de supermarkt) of zit op je schouder. Met mijn 24/7  Happy Kook Coaching ben ik jouw persoonlijke Ratatouille.

 

Start vandaag met meer plezier te koken met groenten!

Veel meer op gevoel koken, in plaats vanuit je hoofd. Laat je lichaam en je intuïtie je leiden. Ontdek hoe je “saaie” groenten écht lekker kan maken.

Als de energie in jou niet stroomt, dan stroomt die ook niet in je keuken. Soms voel of weet je niet hoe je op zo’n moment creatiever en gevarieerder kan koken. Dan blijft de inspiratie weg en loop je vast…

Maar zo hoef jij je dag niet door te brengen.

Want jouw energie kan zó weer aangezet worden. Waardoor je jouw lichtheid weer ervaart. Je zin krijgt om goed voor jezelf te zorgen. En met frisse energie je keuken induikt.

Ik leer je moeiteloos heerlijke creatieve en plantaardige gerechten te maken. Je krijgt tips en inspiratie om veel relaxter met groenten te gaan koken die je niet direct inspireren. En je gaat de kruiden die achter in je keukenkastje staan ook weer gebruiken.

Ga van: ‘Wat kan ik hier nu mee? Waarom kan ik zélf niet die combinatie maken?’ Naar: ‘Dankzij jouw ideeën en tips kan ik weer lekker experimenteren!’

Wat ga je leren tijdens jouw Happy Kook Coaching?

Je wilt uitgedaagd worden om nóg lekkerder makkelijke maaltijden te maken. Misschien eet je af en toe wel vlees, of kook je al plantaardig maar vind je het fijn om hier stap voor stap in meegenomen te worden. Waardoor je nét die handige praktische tips leert die je nu nog niet weet. Voor jou is het fijn als koken je energie geeft doordat je met meer plezier gezonder gaat koken. Je wilt leren variëren met groenten en kruiden die je misschien niet zo vaak gebruikt. Zodat thuis koken weer een feestje wordt!  

Dit kunnen (vergeten) groenten of verse kruiden zijn. Basis ingrediënten zoals bepaalde granen, bonen of vleesvervangers zoals tofu, tempeh etc.

Zodat je elke dag veel makkelijker voedzame en lekkere plantaardige maaltijden gaat maken. Ook door de week en zelfs tussen de middag als je thuis aan het werk bent.

‘‘Door jouw tips en de gesprekken met jou ben ik bewuster naar voeding gaan kijken. Meer vanuit wat mijn lichaam aangeeft en minder vanuit mijn hoofd. Je enthousiasme is aanstekelijk, heerlijke vibes om mee in de keuken te staan (en dánseeeen!)"

Yuki

"Ik merk dat ik zelf nu ook meer nadenk bij gerechten die ik maak: wat past erbij, hoe kan ik de smaak verbeteren. Mijn kruidenkast is ook weer uitgebreid en overzichtelijker geworden, zodat ik nog makkelijker kan kruiden. En vooraf bedenk ik: waar heb ik vandaag zin in? En daar mag de rest van het gezin dan lekker in meegaan, haha!"

Marijke

Tijdens het Happy Kook Coaching traject ontdek je:

Laten we de mogelijkheden bespreken!

"*" indicates required fields

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.