Playfully Recharged

Je bent nieuwsgierig, creatief en gezond.  Maar je wilt meer spelen, meer plezier in je dagelijkse routines. En je bent toe aan inspired action. Je wilt meer hands-on inspiratie om intuïtievere keuzes te maken in je ochtend of avond routines. Makkelijke oefeningen en tips en recepten die nét even anders zijn, die snel klaar zijn en waarmee je van binnenuit gaat sprankelen.

‘Playfully Recharged’ is samen lichter de dag beginnen. Met aandacht en inspiratie voor de heerlijke plantaardige keuken.

Freedom Kitchen Gezond intuïtief vegan koken Online Vegan Kooklessen

‘Laad jezelf op door te spelen met de mogelijkheden die je hebt.’

Elke dag samen starten...

Het enige dat je zeker weet als je met de online kooklessen meedoet zijn de ingrediënten die je met het boodschappenlijstje in huis haalt. Je ziet vanzelf wat voor verrassends er met de ingrediënten gebeurt. Ik creëer het gerecht met jou samen, en dan ontstaat er Magic!

In deze Live Online Kooklessen neem ik je stap voor stap mee in de plantaardige keuken. Je leert kook technieken, krijgt kennis over vegan producten en lekkere smaakcombinaties. En je kookt samen met mij elke les super gevarieerd, lekker en gezond.

Practical Magic

Ik neem je mee in mijn Practical Magic waarin de mogelijkheden van plantaardig koken oneindig zijn. Ik laat je stap voor stap zien welke combinaties zorgen voor smaakexplosies. Hoe makkelijk het kan. Zélfs als je de ingrediënten van het boodschappenlijstje niet allemaal in huis hebt. Dan kijk ik met je mee hoe je er toch iets heel lekkers van kunt maken. Dit zorgt ervoor dat je de lol in koken weer terugkrijgt. En je smaakpapillen worden getriggerd waardoor je makkelijker buiten je comfortzone gaat koken.

Ik leer je hoe je de kwaliteiten van een knolselderij écht goed tot zijn recht kan laten komen. Of welke andere groenten, kruiden granen, peulvruchten dan ook. Ik leer je smeuïge, licht verteerbare en verwarmende (vegan) sausen te maken om je vingers bij af te likken. Je gaat veel makkelijker variëren met één soort groente, waarmee je eerst niet eens wist wát je ermee kon maken. Daar draai jij je hand straks niet meer voor om.

Doe nu mee met Playfully Recharged!

Het meest speelse, op de natuur, je lichaam en de seizoenen afgestemde Lifestyle Membership dat er bestaat. 

Laad jezelf op door spelenderwijs beter in je vel te komen. Met oefeningen, tips, recepten neem ik je mee in een makkelijke en lichte leefstijl.

Elke dag met mij starten. 15 Minuutjes. Volg mijn intuïtieve ochtend rituelen. Ik neem je mee op ontdekkingsreis.

Zet je alvast op de wachtlijst voor het lenteseizoen.

Of wil je liever ál mijn aandacht? En heerlijk gezond leren koken afgestemd op jouw behoeften?
Boek dan jouw privé kookles!

‘Er gaat een wereld voor mij open! Ik vind het leuk dat je iets gaat koken wat je niet iedere dag maakt. Ik ben geen keukenprinses, maar wel leergierig. Wat ik dan leuk vind is dat ik door jou leer dat je pompoen niet hoeft te schillen. Dat wist ik helemaal niet. Waardoor ik laatst een heerlijke pompoensoep heb gemaakt!’ Ik vind het ook heel leuk hoe jij het doet, zo spontaan. Dat spreekt mij ook heel erg aan.'

Michele

‘Lie neemt ons tijdens de kookles mee in de oneindige mogelijkheden die zij in groenten, kruiden en andere ingrediënten ziet. Daardoor zie ik zelf ook weer wat ik met een knolselderij of biet kan maken.’

Coco-Bird

‘Iedereen thuis vond het lekker wat we hadden gemaakt! De lessen zijn heel erg leuk. Er was een maaltijd die we in de kookles maakten die het hele gezin het allerlekkerste vond! Dus dat gaan we zeker nog een keer eten.’

Maaike

Hoe gaan we in de online kooklessen aan de slag?

Je creëert met mij elke les een nieuw recept! We werken met een boodschappenlijstje. Je kookt stap-voor-stap met mij mee. Ik weet nog niet exact hoe de maaltijd wordt, want ik doe alles intuïtief. Maar… ik heb hier héél veel ervaring in waardoor de maaltijd altijd lekker wordt. En als jij er je eigen draai aan wilt geven dan moedig ik dat vooral aan! Zo train je jouw intuïtie alleen maar meer en zal je er ook meer plezier aan beleven.

We ontdekken o.a. het volgende:

  • Welke ingrediënten gebruik je?
  • Hoe pas je die ingrediënten direct toe?
  • En hoe maak je daar nog lekkerder maaltijden mee?

Wat krijg je tijdens de kookles?

Wanneer zijn de kooklessen?

Elke zaterdag van 11:30 – 13:00 uur gedurende 7 weken koken we met elkaar. Je doet mee vanuit je eigen keuken en je kan iedereen die meedoet ook zien.

Er zit een maximum aan het aantal deelnemers per seizoen omdat ik al mijn persoonlijke aandacht aan jullie wil geven.

(Als je vanaf het begin meedoet, heb jij de meeste inbreng over wat je wilt leren. Je mag mij van te voren vragen welke thema’s je wilt dat ik in de lessen meeneem. Ik word er namelijk heel blij als ik jou kan inspireren en praktische tips kan meegeven die jij direct kan gaan toepassen.)

Bonus

Na de online kookles ontvang je het door mij ontwikkelde recept. Je krijgt de ongepolijste opname van de kookles. Een playlist met lekkere nummers om zelf thuis op te dansen in je keuken. En een levendige WhatsApp groep waar je jouw creaties kunt delen, met elkaar kunt uitwisselen en al je vragen kan stellen.

De investering voor dit unieke intuïtieve kookprogramma is €597,-. Maar…als jij je alvast op de wachtlijst zet krijg je €200 korting!

Wachtlijst

Meld je nu aan voor de wachtlijst en ontvang €200,- korting!

"*" indicates required fields

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.